Career

Vi söker till vår nya process i Veddige…

Jobbeskrivning: 
Du kommer att arbeta vid vår digitala produktionslinje i Veddige. Ditt mål är att  producera högkvalitativa produkter till våra kunder på ett effektivt vis. Du jobbar efter satta kvalitetsmål inom Eson Pac, och känner en stolthet i att leverera produkter som når upp till våra kunders högt satta krav. Som operatör
vid vår digitala produktionslina så kommer det att ställas höga krav på kunskap, vilket kommer att tillgodoses med utbildning via Hewlett Packard, där du kommer att få såväl en teoretisk och praktisk utbildning med fokus på att kunna producera på ett effektivt sätt i Indigo pressen.

Huvuduppgifter:
– Bemanna vår Indigo baserade produktionslinje. – Utföra nödvändiga kvalitetskontroller – Utföra det periodiska underhållet på utrustningen.
– Kunna följa arbetsinstruktioner och hålla satta ledtider. – Vara delaktig i ett produktionslag tillsammans med kollegor.

Utbildning/bakgrund:
– Datorvana.
– Kunna utföra lättare servicepunkter.
– Ett tekniskt kunnande, och inte vara rädd för att utföra enklare service. – Baskunskaper i filhantering och prepress är meriterande.

Som person är Du:
För att lyckas i funktionen tror vi att du är kvalitetsorienterad, stresstålig, kan hålla fastställda ledtider och är en problemlösare. Du har teknisk kunskap och gillar att ha det rent och snyggt på din arbetsplats. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt har baskunskaper i engelska

Arbetstiden är:
Till en början 2-skift och därefter 3-skift. Skriv en kort beskrivning av dig själv och dina tankar inför framtiden och varför just du ska ha detta jobb. Självklart skickar du också med ditt CV/meritförteckning

Frågor kring tjänsten besvaras av Produktionsledare Daniel Skarp 0340-600 894 Välkommen med din mejlansökan till hr@esonpac.com senast den 2018-06-29 Märk email med “Print on demand Veddige”